2020 Gömlek ve Kazak Kombin Önerileri

Sonbahar havasına alışmaya çalışırken bir yandan da kış havaları yavaş yavaş gelmeye başladı. Havalar soğudukça da kat kat giyinmek adeta bir mecburiyet haline geliyor. Elbette kat kat giyinip soğuklardan korunurken şık olmak da gerekir. Peki, bu şıklığı nasıl sağlayabiliriz? Tabi ki gömlek üzerine giyilen bir kazak sayesinde hem kat kat giyinerek soğuktan korunabilir hem de şık bir kombin oluşturabilirsiniz. Bu kombini sadece kadınlar değil aynı zamanda erkekler de oldukça fazla tercih etmekte. Biz de bu yazımızda gömlek ve kazak kombini hakkında önerilerde bulunacağız. Bakalım 2020 – 2021 sonbahar kış modası için ne gibi kombinler yapabiliriz.

2016-2017 Sonbahar Kış Gömlek Trendleri

Öncelikle gömlek ve kazak seçimleriniz nasıl olmalı konusuna değinelim. Mesela desenli gömlekleri tercih edebilirsiniz. Bu gömleğin üzerine de düz renk bir kazak giyebilirsiniz. Ya da bunun tam tersini de yapabilirsiniz. Düz bir gömlek üzerine desenli kazakları kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra kısa kazakları kullanmak bu sezon trend olacak gibi. Aynı şekilde örgü kazaklar da oldukça popüler olacak gibi duruyor.

kombin-1

Gömlek ve kazakla yapılan kombinlere aksesuarları da katabilirsiniz. Özellikle büyük ve ışıltılı kolyeleri kazak üzerine takarak şık bir kombin yapabilirsiniz.

Gömlek ve kazaklarla komin yaparken pantolon seçimleriniz de önemlidir. Özellikle bu sezonun trend pantolonlarını seçmeye ve gömlek ve kazaklarınızla uyumlu pantolonlar seçmeye özen göstermeniz de yarar var. Mom jean denilen pantolonları, yırtık paça kotları tercih edebilirsiniz. Daha klasik bir stil istiyorsanız siyah desenli kazaklarınızla siyah kumaş pantolonları ve klasik topuklu ayakkabıları da tercih edebilirsiniz. Elbette sadece pantolon giymek zorunda değilsiniz. Gömlek ve kazaklarınızı eteklerle de kombinlemeniz mümkün. Az önce de belirttiğim gibi yapmanız gereken tek şey, uygun bir etek bulmak. İster klasik etekleri isterseniz deri etekleri tercih edin. Ama uyumlu olmasına özen gösterin.

kombin-2

Bunların yanı sıra spor bir tarz oluşturmak isterseniz jean gömlekleri de tercih edebilirsiniz. Böylelikle spor bir tarz oluştururken bu sezonun trend parçalarını da kullanmış olursunuz.

kombin-3 kombin-11 kombin-10 kombin-9 kombin-8 kombin-7 kombin-6 kombin-5 kombin-4