2020-2021 Sonbahar Kış Yüksek Topuk Modası

2020 – 2021 sonbahar kış sezonunda, önceden aşina olduğumuz bir moda geri döndü. Uzun zamandır çok fazla göremediğimiz yüksek topuklu ayakkabılar bu sezon muhteşem bir geri dönüş yapmakta. Üstelik bu sefer oldukça uzun topuklar hiç olmadıkları kadar trend olacak diyebilir. Biz de sizler için 2020-2021 sonbahar kış yüksek topuk modası hakkında ufak bilgiler vermeye çalışacağız.

Kalın topukları olan, önden platforma sahip ayakkabıları eminim hepiniz hatırlamışsınızdır. İşte o yüksek ve kalın topuklu ayakkabıları bu sezon oldukça fazla göreceğiz. Bu durumun oluşmasında ise tabi ki en büyük etken, tanınmış markaların son zamanlardaki koleksiyonlarında bu ayakkabılara oldukça sık yer vermesi. Sokak trendlerinde de yerini alan yüksek kalın topuklu ayakkabılar bu sezon da trend listelerindeki yerini alıyor.

kalin-yuksek-topuk

Hemen her kıyafetinizle rahatlıkla kombinleyebileceğinizi söylemekte yarar var. İster kot pantolonlarla isterseniz de elbiselerinizle bu ayakkabıları tercih edebilirsiniz. Spor bir görünüm elde etmek için kot pantolon ve beyaz gömlekle kombinleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra midi ve mini elbiselerinizle de kombinlemeniz mümkün. Her kadının dolabında bulunması gereken parçalardan olan yüksek ve kalın topuklu ayakkabılara uygun çantaları ve aksesuarları seçerek oldukça şık kombinler oluşturabilirsiniz.

kalin-yuksek-topuk2

Yüksek ve kalın topuklu bu ayakkabıların ister kadife isterseniz deri modellerini rahatlıkla bulabilirsiniz. Bunun haricinde bu sezon ön plana çıkacak modelleri ise çiçek desenli, ekose ve renkli modelleri olacak gibi duruyor. Tasarımcıların bu sezonki kalın ve yüksek topukları, daha rahat ve daha küçük tasarladıklarını da söyleyebiliriz. Hem feminen hem de şık bir görüntü sunmasının yanı sıra rahat olduklarını da belirtmekte fayda var. 2016-2017 sonbahar kış yüksek topuk modası en çok ön plana çıkacak moda trendi olacak gibi duruyor. Siz de bu ayakkabılara dolabınızda mutlaka yer açmalısınız.

kalin-yuksek-topuk3