2020-2021 Sonbahar Kış Kombin Önerileri

Bildiğiniz gibi sıcak yaz aylarından çıkıp sonbaharın soğuk yüzüyle karşılaşmış bulunuyoruz. Kavurucu güneş yerini serin havalara bırakıyor. Bazı zamanlar güneş kendisini hissettirse de bazı zamanlar da oldukça soğuk olabiliyor. İşte biz de bu sebepten dolayı sizler için hem hava durumuna uygun hem de oldukça şık durmanızı sağlayacak stil önerilerini bir araya getirdik. Bakalım 2020-2021 sonbahar kış kombin önerileri nelermiş.

2020 Sonbahar Sezonu Elbise-Sneaker Kombinleri

1.Hırkalar

Hem sonbaharın soğuk havalarından bizi koruyacak hem de şık bir görüntü sağlayacak olan hırkalarla başlayalım. Bu sezon hırkalar çok ön plana çıkacak gibi duruyor. Özellikle de salaş ve uzun hırkalar oldukça trend olacak diyebiliriz. Gündelik hayatınızda bir kot ve bir tişörtle birlikte bu hırkaları tercih edebilirsiniz. Uygun bir ayakkabı ve takılarla da kombinlerinizi zenginleştirebilirsiniz. Hem rahat hem de şık bir kombin arıyorsanız uzun ve salaş hırkaları tavsiye ederiz. Sadece jean ve tişörtlerle de değil aynı zamanda klasik elbiselerle de hırkaları tercih edebilirsiniz. Ayrıca bu kombininizi şık bir kemerle de süslemeniz yerinde olacaktır.

Bu sezon şapkaları tercih etmekten de çekinmeyin. Unutmamalısınız ki her kombininize uyacak mutlaka bir şapka bulabilirsiniz.

2.Kaşkol ve Fularlar

Bu sezon hepimizin bildiği gibi soğuk geçecek. Hatta havalar gittikçe soğuyacak. Bu nedenle de kaşkol ve fularlar hem soğuktan korunmamıza hem de şık görüntü kazanmamıza yardımcı olacaktır. Önemli olan stilinize ve kombininize uygun bir fular ya da kaşkol tercih etmeniz. İster ufak bir fular ile düğüm atın isterseniz de büyük bir kaşkol tercih edin. Mutlaka şıklığınıza şıklık katacaktır.

salas-hirka

3.Bootie

Her çeşit pantolonla birlikte oldukça şık duran bootieleri giymenin tam zamanı. Hem soğuyan havalar için hem de şık görünmeniz için bootieleri tercih edebilirsiniz. Deri ya da rugan fark etmeksizin tüm pantolonlarınızla rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Bu sezon bootieleri oldukça sık göreceğimize de eminiz.

jean-bootie-kombin

4.Deri Ceketler

Daha önceki yazılarımızda da belirttiğimiz gibi bu sezon deri ceketler yine oldukça fazla tercih edilecek. İster jean pantolonlarınızla isterseniz de elbiselerinizle deri ceketleri rahatlıkla kombinlemeniz mümkün.

deri-kombinleri

5.Denimler

Hemen her mevsim rahatlıkla tercih edebileceğiniz denimler sonbahar kış aylarında eklenecek parçalarla birlikte oldukça şık bir görüntü sunacaktır. Özellikle kot ceketleri ve gömlekleri ,hem soğuk havalar için hem de şık bir görüntü sağladığı için mutlaka denemenizi öneririz.

elbise-uzerine-hirka-kombini elbise-hirka denim-kombinleri