2020- 2021 İlkbahar Yaz Trendleri

2019 yılının yaz aylarını geride bırakıp sonbahar kış aylarına giriş yaptık. Elbette halen daha 2019 yazının trendleri varlığını sürdürse de moda dünyası gelecek senenin ilkbahar yaz trendlerini belirlemeye başladı bile. Biz de sizler için 2020 İlkbahar Yaz Trendleri hakkında birkaç detayı bu yazımızda bir araya getirdik. İşte 2020 İlkbahar Yaz trendleri…

1.Örgülü Detaylar

Bildiğiniz gibi son birkaç sezondur örgülü modeller oldukça fazla tercih ediliyor. Bu akıma elbette birçok marka da öncülük etmekte. 2019 İlkbahar Yaz sezonunda da oldukça tercih edilen bu modeller görünen o ki önümüzdeki ilkbahar yaz sezonunda da karşımıza çıkacak. Bundan dolayı önümüzdeki sezon örgülü kıyafetlerinizi dolabınızdan kaldırmamanız da yarar var.

orgu-trendi-1

2.Çizgili Desenler

Özellikle fazla kiloları saklamada kadınların en büyük yardımcılarından olan çizgili desenler 2017 ilkbahar yaz sezonunda da oldukça popüler olacak gibi duruyor. Çizgilerin yönü fark etmeksizin 2017 yılında çizgili desenler birçok defa karşımıza çıkacak. Tabi ki çizgili desenlerin kullanımı biraz güç olsa da siz de önümüzdeki ilkbahar yaz aylarında çizgili desenleri denemelisiniz.

cizgili-desenler

3.Folklorik Esintiler

Bildiğiniz gibi son birkaç sezondur modern dokunuşlar yaşamış folklorik kıyafetler oldukça popüler durumda. Önümüzdeki ilkbahar yaz aylarında özellikle şehirlerde yaşayan kadınlar için bu modeller fazlaca tercih edilecek gibi görünüyor. Çiçek motifleri, fırfırlı modeller kadınlar üzerinde hem modern hem de şık bir görüntü sunacak. 2020 ilkbahar yaz aylarında bu modelleri de denemenizi öneririz.

folklorik

4.İkili Takımların Şıklığı

2020 ilkbahar yaz aylarında trend olacak bir diğer model ise ikili takımlar olacak. Bu takımların ikili mi yoksa tek bir parça mı olduğu ilk bakışta anlaşılamıyor. Özellikle kemerler ile birlikte kullanıldığında anlaşılması daha da güç bir hale geliyor. Bu modelleri kemerler ile birlikte bütünleştirmek size şık bir görüntü sunacak. 2020 ilkbahar yaz ayları içerisinde bu trendi oldukça fazla göreceğimize hiç şüphe yok. İster ofisinizde isterseniz de gündelik olarak bu modelleri tercih etmenizi öneririz.

ikili-takimlar