2020 Sonbahar Sezonu Elbise-Sneaker Kombinleri

Sıcak yaz günlerinden gittikçe uzaklaşmakta ve sonbaharın serin yüzüyle karşılaşmaktayız. Bu nedenle de yazlık kıyafetler yerini mevsime uygun kıyafetlere bırakmakta. Tabi ki mevsimler arası geçiş döneminde olmak kadınlar için oldukça zorlu bir hal alıyor. Çünkü bu havalara uygun elbise seçmek oldukça güç bir durum. Biz de bu nedenle sizler için son zamanların en trend kombinlerinden birini ele aldık. 2020 sonbahar Sneakers ve elbise kombinleri…

Hepimizin bildiği gibi son yıllarda sneakers modası oldukça parlak günlerini yaşamakta. Hal böyle olunca da hemen her kombinde sneakerslar görmeye başladık. Aslında ilk olarak sadece spor kıyafetler ile tercih edilen sneakerslar artık her tarzla uyum içerisinde kombinlenmekte. Hatta sokak modasını adeta ele geçirmiş vaziyette. İsterseniz bu sezon ortalığı kasıp kavuracak kombinlere şöyle bir göz atalım.

2020 Sonbahar Saç Renkleri  konumuzda da saç renkleri ile ilgili bir çok öneri mevcut.

1.Maksi Elbiseler

Bildiğiniz gibi son yılların en moda kıyafetlerinden biri maksi elbiseler. Genellikle yaz aylarında tercih edilen maksi elbiseler bu serin sonbahar aylarında da oldukça popüler olacak. Elbette maksi elbiselerle birlikte sneaker ayakkabı tercihleri size çok şık ve havalı bir görünüm kazandıracak.

maksi-elbise

2.Ofis Şıklığı

Çalışan kadınların en büyük sorunlarından biri de hiç şüphesiz rahat kıyafet giyememeleridir. Fakat son zamanlarda oldukça popüler olan elbise sneaker kombinleri ofiste de şıklığınız korumaya devam ediyor. Ofisinizde hem rahat hem de şık görünmek istiyorsanız siz de elbise sneaker kombinini mutlaka denemelisiniz.

office

3.Mini Elbise-Sneaker Kombinleri

Elbette sneaker tarzı ayakkabılardan bahsetmişken mini elbiseleri göz ardı etmek olmaz. Özellikle ilkbahar ve yaz sezonlarında sıklıkla tercih edilen bu ikili kendisini bir süre daha gösterecek gibi duruyor. Özellikle havalar tam soğumadan bu ikilinin keyfini bir süre daha çıkartabilirsiniz.

mini-elbise-sneakers

4.Midi Elbise

Eğer havalar çok soğudu diyorsanız mini elbise yerine midi elbiseleri de tercih edebilirsiniz. Son zamanlarda oldukça popüler olan midi elbisenizin altına seçeceğiniz uygun sneaker tarzı ayakkabılar ile oldukça şık ve havalı bir görünüm elde etmeniz mümkün.

midi-elbise-sneakers