2020 Sonbahar Saç Renkleri

Yaz aylarından çıktıktan sonra her kadının saç bakımı yapması adeta bir zorunluluk. Çünkü yaz aylarında güneşin, yakıcı ve yıpratıcı etkisine bir de deniz ve havuzlar eklenince sonbahar aylarında saç bakımı yapmak gerekli oluyor. Yıpranan saçların yenilenmesi için saçları kestirmek ve renklerini değiştirmek gerekiyor. Bildiğiniz gibi son yıllarda saç renkleri değişim göstermekte. Pastel renkler dediğimiz renklerinde saçlarda kullanılmaya başlanmasıyla birlikte neredeyse her renk saçlarda kendini göstermekte. Biz de bu yazımızda sizlere 2020 Sonbahar-Kış Saç Renkleri ile ilgili tavsiyelerden ve fikirlerden bahsedeceğiz.

1.Buz Rengi Sarı Saçlar

Özellikle son dönemlerde sıklıkla görmeye başladığımız bu saç rengi bazı ünlülerin sayesinde popülaritesini gitgide arttırmakta. Fakat bu saç renginin koyu renkli saçlara sahip kişiler için biraz zahmetli olduğunu da söylemekte yarar var. Çünkü koyu renkli bir saç renginiz varsa bu renge geçiş süreciniz adım adım ve uzman kişilerin yardımıyla olmalı. Ayrıca bu renge sahip olmak için saç bakımınıza oldukça dikkat etmelisiniz.

Buz rengi sarı saçlar

2.Kestane-Kahve Saç Rengi

Sonbahar-Kış sezonlarının en çok tercih edilen saç renklerinden birisi elbette kestane kahve saç rengidir. Sıcak bir renk olması nedeniyle birçok kadın bu rengi tercih etmektedir. Elbette kestane rengi saçlarınızı kızıl renkler ile zenginleştirebilirsiniz. Kızıl renklerin haricinde ise altın rengi ile de oldukça güzel ve ışıltılı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Elbette koyu bir saç rengine sahipseniz bir uzmanla görüşmeli ve uzmanınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmelisiniz.

kestane_kahve_sac_rengi

3.Sütlü Çikolata Saç Rengi

Sizde saç renginde doğallıktan yanaysanız bu saç rengi tam size göre. Hem doğal bir görünüm için hem de ışıltılı bir saça sahip olmak için bu rengi denemenizi tavsiye ederiz. Piyasada bulunan birçok boya markası bu rengi sütlü çikolata olarak adlandırdığından dolayı bu rengi bulmanız oldukça kolay olacaktır. Eğer bu isimde bulamadıysanız orta kahverengi de kullanabilirsiniz.

sutlu-cikolata-kahve-tonlarda-sac-rengi

4.Koyu Kahve ve Kestane Saç

Bu renkle ilgili ilk olarak belirtmemiz gereken şey karar verirken iyi düşünmeniz gerektiğidir. Çünkü bu saç rengi oldukça koyu bir renk olduğundan dolayı tekrar açık bir renge dönüş yapmanız oldukça zor olacaktır. Bu nedenle iyi düşünmenizde fayda var. Ayrıca bu rengi tercih ederken ten renginize uygun tonu bulmanızda da yarar var.

koyu-kahve-sac-rengi