2020 2021 Sonbahar Kış Kombinleri

Sonbahar kış için hazırlıklar sürdükçe bizde sizlere yeni öneriler bulmaya çalışıyoruz. Bu sezonda şallar oldukça popüler hale gelebilir. Çeket veya kabanlar yerine şal tercihleri önemli hale gelecek. Şapkalar yine popüler olacak. Keten kabanlar üşüyen bayanlar için muhteşem bir tercih. Renk konusuna gelirse doğal, doğa gibi yeşil ve mat renkler sizleri süsyeleyecek.

2017 Gömlek ve Kazak Kombin Önerileri

1 – Şal İle Sonbahar Kombini

Şallar bu sezon çok moda olacak demiştik. Ayrıca renklere dikkat ederseniz doğanın renkleri, sonbaharın renkleri sizleri mevsimlerle bütünleştirecek. Yazın sarı, sonbaharda ise kurumuş yaprak renkleri… Doğa ile bütünleşen bir şal.

1-sal-ile-sonbahar-kombini

2 – Beyaz/Gri Keten Kaban

Yine doğanın renklerine vurgu yapılmış renk seçimleri.Saçlar gri, beyaz kazak, gri çeket ile ben kar gibi geldim diyeceksiniz. Kış mevsimi için muhteşem bir tercih.

2-gri-keten-kaban

3 – Deri Çeket ve Uzun Elbise

Deri çeketler bu sezonda modada yerini aldı. Fakat uzun kazak tercihi geçen sezonlarda yoktu. Bu sezon normal kıyafetlerinizin üzerine deri çeketinizi tercih edebilirsiniz. Şapka ise farklılık arayanlar için güzel bir tercih.

3-deri-ceket-ve-uzun-elbise

4 – Gömlek Üstü Kazaklar

Modern giyimin sınırlarını zorlayan bu kombin şapka ve gömlek üstüne gri kazak ile muhteşem bir varyasyon olmuş. Gözlükler, çanta ve kısa topuklu siyah ayakkabılar ise kendini göstermiş. Kot pantalon açık renkli seçimlere uygun.

4-gomlek-ustu-kazaklar

5 – Örgü Atkılar ve Klasik Giyim

Atkılar her sonbahar kış mevsiminde yerini almayı başarıyor. Geçen yılda örgülü atkılar çok tercih ediliyordu. Anlaşılan o ki bu sezonda yerini koruyacak.

5-orgu-atkilar-ve-klasik-giyim

6 – Sonbaharın Renkleri

Sonbaharın renkleri her kıyafette yerini alıyor. Ben bir iş kadınıyım ama renklerimden vaz geçmem diyenler sizlere muhteşem bir kombin. Kat kat giyinmenize de gerek kalmadan renklerin muhteşem uyumunu kullanın.

6-sonbaharin-renkleri

7 – Uzun Keten Kabanlar

Uuzun keten kabanlar bu sezona damgasını vuracak gibi. Belki ağırlığından ve giyim olarak pek rahat olmasa da sizi rahat bir hale sokabilir. Ben çok üşüyordum zaten diyenler içinse muhteşem bir tercih olacak.

7-uzun-keten-kabanlar

8 – Geniş Kol Elbiseler

8-genis-kol-elbiseler

9 – Atkılar İle Kombinler

9-atkilar-ile-kombinler

10 – Deri Tayt ve Uzun Kazaklar

10-deri-tayt-ve-uzun-kazaklar