2020-2021 Sonbahar Kış Gömlek Trendleri

Yaz aylarında serin sonbahar günlerine girmemizle beraber uzun kollu üstler yine dolaplarımızdaki yerini bulmaya başladı. Tabi ki sıcak yaz günlerinin etkisiyle uzun kollu kıyafetlere alışmamız pek kolay olmayacak. Ama bu konu da gömlekler imdadımıza yetişiyor. 2020 – 2021 sonbahar kış gömlek trendleri sayesinde bu alışma dönemini hem rahat hem de şık bir şekilde atlatacağımıza eminim.

Hemen her dönem kendisini tercih ettiren gömlekler şıklığından ve sadeliğinden bir şey kaybetmeden bu sezon da üzerimizdeki yerini alacak. Bizler de bu yazımızda sizler için gömlek trendlerini ve 2020 – 2021 sonbahar mevsiminde gömlek kombinleri hakkında bazı bilgileri paylaştık. Bakalım 2020 – 2021 sonbahar kış gömlek trendleri ve gömlek kombinleri nelermiş.

2016-2017 sonbahar kış kombin önerileri

1.Açık Omuzlar

Yaz günlerinin etkisinden henüz kurtulamadığımız zamanlar için ideal bir gömlek modeli olan omuzları açık gömlekler oldukça trend olacak gibi görünüyor. Yüksek bel kotlarla rahat bir şekilde bu gömlekleri kombinleminiz mümkün. Fakat siz gene de tedbiri elden bırakmasanız iyi olur. Sonbahar havalarına pek güven olmaz ne de olsa.

kesik-omuzluu

2.Fırfırlı Gömlekler

Bildiğiniz gibi moda son zamanlarda bir “eskiye dönüş” yaşamakta. Bundan elbette gömlekler de oldukça etkilenmiş gibi görünüyor. Çocukluk yıllarınızda çok sevdiğiniz önden fırfırlı gömlekler bu sezon da trend durumda. Çocukluğunuza bir geri dönüş yapmaya ne dersiniz?

firfirli-gomlek

3.Asimetri

Daha önceki yazılarımızda da belirtmiştik. 2020 – 2021 sonbahar kış sezonu asimetrik parçalar oldukça popüler olacak. Elbette  buna gömlekleri de eklemeden olmaz. Her zaman alıştığınız simetrik gömlekleri unutun. Tabi simetri probleminiz yoksa bu gömlekleri denemenizi tavsiye ederiz.

asimetrik-gomlek-1

4.Dekolteli Gömlekler

Bu sezon V yaka tişörtleri andıran, yukarıdan aşağı doğru inen dekolteli gömlekler de oldukça tercih edilecek gibi duruyor. Fakat tekrar uyarmakta fayda var. Sonbahar havalarına güven olmaz. Tedbiri elden bırakmayın.

v-yaka